Sparen en beleggen met een goed rendement. Kijk hier voor informatie.
Bankieren In NederlandFinancieel advies en dienstverlening aan zakelijke klanten. Davidoff schreef Bekijk bericht Een goed alternatief voor Western Union is wellicht MoneyGram. Informatie voor particuliere en zakelijke gebruikers. Algemene bank voor particuliere en zakelijke klanten. Van de politie verwacht ik niets meer omdat die zeggen dat de daad in Nigeria is gepleegd. Maatschappij- en milieubewuste bank voor particuliere en zakelijke klanten. Dit is uitburgering in plaats van inburgering Ook onze overheid heeft dus 2 gezichten . Nu begrijp ik waarom het rente in de Islam zo'n grote zonde is en het wordt vergeleken met het eten van kadavers. Het blijft een verkapte vorm van rente, namelijk het verdienen van geld door het verstrekken van geld. Let er wel iemand op wat er allemaal nog meer aangekocht is en wordt door mensen uit die moslim-landen. Het probleem van rente is niet het 'geld verdienen door geld te verstrekken', maar de oneerlijkheid in het systeem.

Of Riba nu gezien kan worden als woekerrente of any kind of rente. Richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ik begrijp niet echt wat onze regering ermee te maken heeft. Richt zich op bedrijven en vermogende particulieren. Gespecialiseerd in kredietverlening aan zelfstandige ondernemers en vrije beroepers.

Particulier, zakelijk en beleggingsadvies, verschillende diensten en informatie, vacatures en nieuws. Het vervelende van het aanpakken vind ik wel dat ze net doen alsof het alleen maar om zwart geld gaat.