Sparen en beleggen via Internet makkelijk en eenvoudig online.
Abnamro Internet BankierenSparen en beleggen via Internet makkelijk en eenvoudig online. Heel slim van Rijkman Graaiink en consorten om er zelf zoveel publiciteit aan te geven. Hoogste tijd om dit filmpje een paar honderd keer over internet te verspreiden dus via youtube. Degene, die dit bedacht heeft, heeft erg veel tijd, erg veel energie en erg veel geld. Gefeliciteerd, blijkbaar heeft u mijn bank overtuigd dat satire gezond is want ik begrijp dat ze van juridische stappen afzien. Ik heb voor de zekerheid een backup gemaakt van de . Ze voelen zich al bedreigd door Bureau Renkema!!!! Subliem filmpje en wat triest dat die bank zich zo op laat naaien. Dat er nog banken zijn die deze asociale bank over willen nemen. Ik had de hoop in Renkema een poos terug al opgegeven, daarom kwam ik hier noot meer, maar deze is inderdaad wel grappig. Nu gaat natuurlijk iedereen nog even snel naar dit filmpje kijken.

Jaarcijfers, persberichten, juridische informatie en sponsoring. Mijn god, als ik het bovenstaande lees vraag ik me af of ik nu zo saai bent of zijn hier alleen maar van die leeghoofden te vinden. Wat wel of niet te in vesteren , geestelijk geld is kapitalen in regels durven zetten en vertrouwen dat iemand het vat en zo niet, dan is het ook niet erg, dan ben je het kwijt van je hart uit je ziel gesproken. Kom op jongens, laat je niet in je artistieke vrijheid aantasten. En als u alle juridische procedures verliest, dan kunt u dokken. Alleen laat iedereen zich zo opfokken door de media. En wanneer de klanten inderdaad nog niet massaal weglopen, wordt het nu misschien toch echt tijd om dat wel te doen.

Ik vind het een leuk filmpje, goed gedaan! Moest er erg om lachen. Als ABN-Amro net zo onderhandelt al ze met deze satire omgaat, dan is het een wonder dat de bank überhaupt nog bestaat. Het kan jullie toch geen zak schelen, duizenden banen die verdwijnen worden met een kleine oprotpremie beloond en de managers krijgen waarschijnlijk een andere beter betaalde functie. Enorm om moeten lachen, vooral leuk dat ik de vragen van beleggen allemaal in één keer goed had! hehehehe. Geweldige film, maar zoals altijd mag de waarheid niet worden verteld.

Als iedereen nu eens zijn gezonde verstand gebruikt kunnen we hier zowel deze persiflage als de hele overname straks gewoon om lachen. Hoewel satirisch bedoeld, wordt de realiteit wel akelig dicht benaderd. Satire moet in Nederland kunnen; de door jullie gesuggereerde imago schade hebben jullie al voor dat het filpje gemaakt werd zelf opgeroepen. Nouja, aangeklaagd door ABN, en dan toch erop laten staan. Maar jullie kunnen dit misschien wel op een creatieve manier oplossen. Ha Ha kon hem gelukkig nog net ff kijken en opslaan. Wat zijn jullie toch een sufgerukt stelletje konijnen. Gewoon weer grappig en lijkt mij voor de hand dat dit gewoon moet kunnen.