Studiekosten, zoals collegegeld en vakliteratuur, zijn voor rekening van de duale student.
Studiekosten, zoals collegegeld en vakliteratuur, zijn voor rekening van de duale student. De duale student heeft hetzelfde recht op studiefinanciering als een reguliere voltijdstudent. Betaalt uw werkgever de studiekosten of vergoedt hij ze belastingvrij aan u, dan mag u ze dus niet opvoeren. Heb je kinderen en geen partner? Dan kun je een éénoudertoeslag krijgen. Als u toch geld leent voor de verbouwing, is de rente daarover niet aftrekbaar in box 1. In de nieuwe situatie heeft u na twee jaar geen eigenwoningreserve meer.

De Geus, alleen kinderen met dragkrachtige ouders kunnen. Wij bieden u een dynamische opleiding achter de schermen in de auto-industrie, waar u zich als technisch natuurtalent helemaal op uw plek voelt. Duaal onderwijs kan een oplossing bieden voor problemen waar uw organisatie tegenaan loopt. Naast je studiefinanciering mag je in 2007 in totaal € 10. Nee, de student is een werknemer binnen uw organisatie en zoals alle andere werknemers heeft hij recht op vakantiedagen conform de CAO. Elke duale student moet de theoretische onderbouwing tijdens de leerperiode omzetten naar de actuele praktijk. Dit betekent dat u een lening kunt afsluiten voor een deel van deze verbouwing en de verbouwingen in de toekomst. De taken van de student zijn afhankelijk van zijn kennis en vaardigheden. Als u recht heeft op studiefinanciering dan gelden vaste bedragen voor aftrek.

Studeren duur? Hoeft niet! Er zijn verschillende manieren om de kosten van een opleiding aanzienlijk te verlagen. Er staan op dit moment ruim 1000 opdrachten in de database. Als je een partner hebt en kinderen, dan kun je een partnertoeslag krijgen. Bent u een klein of middelgroot bedrijf en gaat u nieuwe bedrijfsmiddelen kopen? Dan kunt u rekenen op belastingvoordeel. Lees alles over de ontwikkelingen rond crimineel Willem Holleeder. Het komt juist vaak voor dat studenten in de vakantie extra dagen gaan werken. Als u een huis koopt en wilt verbouwen terwijl u een eigenwoningreserve heeft, wil de overheid dat u deze reserve daarvoor gebruikt. Een duale student is een parttime werknemer in uw organisatie.