Toch heel erg blij dat ik overgestapt ben naar een andere bank.
Amro Bank Internet BankierenHet is een klant vriendelijke bank waar je nog eens om een komt voor een praatje. Degene, die dit bedacht heeft, heeft erg veel tijd, erg veel energie en erg veel geld. Ze voelen zich al bedreigd door Bureau Renkema!!!! Subliem filmpje en wat triest dat die bank zich zo op laat naaien. Zelf overweeg ik ook om jullie te verlaten, en ik hoop met mij vele anderen die de rug toekeren.

Een Internet Voordeel Krediet is een doorlopend krediet op een aparte rekening. Drukke vestigingen, hebben appart zakelijk loket maar dit maakt niets uit. Dat de bank leegloopt is trouwens grote onzin, maar dit terzijde. Ze hebben in Utrecht een aantal kantoren gesloten zodat het drukker is op de andere kantoren.

Dat er nog banken zijn die deze asociale bank over willen nemen. En als u alle juridische procedures verliest, dan kunt u dokken. Is een geen gezeur bank, goede baliemedewerkers en afspraken worden nagekomen. Kan iemand dit filmpje niet rippen en op YouTube zetten, kunnen we eens zien of Graaiman het daar ook af kan krijgen. Altijd uitstekende service, online banking is met name prima. Gemakkelijk elektronisch uw spaargeldzaken regelen en plannen. Ik snap niet dat jullie Bureau Renkema de mond willen snoeren. Er zijn nog heel veel mensen die niet pinnen uit automaat. Uw beoordeling is echter wel veel waardevoller als u alles volledig invult. Appels zijn soms ook beurs van het te dicht liggen op een schaal of door het vallen uit een boom op de grond niet ver van de boom af. Ik zeg maar zo, ik ga mijn eigen weg, op eigen benen.

Ik had de hoop in Renkema een poos terug al opgegeven, daarom kwam ik hier noot meer, maar deze is inderdaad wel grappig. Het lijkt mij toe dat Rijkman Groenink zich toch beter druk om andere zaken kan maken. De meest betrouwbare manier om je geld te bewaren, en .