Uiteraard is voor onze diensten ook financiering nodig.
Financiering ZorgVoor mensen die geen betaald werk verrichten bieden deze wetten geen mogelijkheden. Ik zie veel jongelui na een stage dan ook vertrekken met kruisjes voor handelingen die ze echt niet voldoende beheersen. Medische biotechnologie gaat in de toekomst een steeds belangrijker rol spelen bij de preventie, diagnostiek en behandeling van ziekten. Regelgeving, Jurisprudentie of Wetgeving in voorbereiding kunt u de toelichting overslaan. Nu is ze veranderd in een rondrennend vergaderdiertje. Dat is prettiger voor de bewoners, maar ook voor het uitvoerend personeel.

Naar verluidt is de Mohammedaanse regering in Sudan hevig geinteresseerd. Het spaarsaldo mag ook gebruikt worden om eerder met pensioen te gaan. Tenminste als het gaat om simpele inwilligbare wensen zoals bed 25 cm hoger dan standaard. Maar gewoonlijk ben ik voor iedereen open en goedlachs. Bij sponsoring wordt er een tegenprestatie verwacht.

Regels zijn ideaal voor onopvallende normvervaging. Nadenken doen fantasten en gedrag slaat op uitvoering. Alleen de uitgaven die boven een drempelbedrag uitkomen zijn aftrekbaar. Dat ligt niet direct aan de VIG-opleiding hoor, maar aan instellingen die om geld te besparen een eenmaal getekende vaardigheid meteen inplannen.