Vanaf 2008 zal, indien de verzorgkrijgende zijn eventueel eigen huis op.
Eigen Vermogen OpetenVanaf 2008 zal, indien de verzorgkrijgende zijn eventueel eigen huis op. Wij rijden al jaren op een Giant fiets die reflecterende verf heeft! Van alle kanten worden wij gezien. Ik heb verder een hekel aan mensen die niet gewoon hun eigen naam een stukje durven te zetten. Een flink gedeelte daarvan waren uitkeringen, van de rest had ze bonnetjes. Er zijn vier verschillende manieren om de overwaarde te verzilveren. Ik baal als international chauffeur van al die oostblokkers. Wist je trouwens dat onze voltallige koningshuis uit allochtonen bestaat.

En op het moment dat ik weer bel zelfs drie geparkeerde. Weer wordt bewezen dat er weinig kleurecht ouderenbeleid wordt gemaakt. Ik ben truckchauffeur en tegenwoordig sta je meer stil dan je rij. Ik ben het een beetje zat, dat geneuzel over fietsverlichting.

Volgens de nieuwe regels in 2008 betrefende de verzorging van een oudere het volgende. Je maakt melding van constant geparkeerde auto's op de stoep. Heb je ooit zoiets meegemaakt? Apeldoorn, willekeurige straat. Geldverstrekkers zijn daarnaast ook niet echt happig op mensen die geen inkomen hebben dus even simpel bijlenen blijft lastig.