Vanmiddag gewoon gaan, daar sla je je vast doorheen.
Kan me voorstellen dat je hoofd niet zo naar huizen kopen staat. Maar dat je het prettig vind om het concreet te maken omdat je je huis graag af wil hebben. Ben je heel trots op je lijf en wil je dat aan heel Viva-lezend Nederland laten weten? . Ik vind inderdaad wel dat de drie dagen termijn niet zomaar gebruikt hoort te worden. Ik snap best dat het spannend is ,de eerste keer een huis kopen. Hij hoort uberhaupt de hoofdprijs eruit te slepen bij de koper. Maar de bedragen zullen niet zo extreem uiteen lopen hoor.

Er komen hier weleens mensen schrijven die echt geen flauw benul hebben wat ze kunnen lenen maar wel vrolijk huizen gaan bezichtigen. Dan ben je soms gedwongen om snel te handelen,en kan je achteraf pas echt goed nadenken. Zoals het daarin gestelt wordt zit je aan een ovk vast tenzij er een andere afspraak schriftelijk is vastgelegd. Dat blijkt niet uit het vermelde bij Speciale Afspraken.

Wow, leuk uitzicht, zeker als je het je eigen uitzicht kunt noemen. Wel goed trouwens dat je bewust voor het ja zeggen aangeeft nog eerst even je hypotheek te willen checken. Haha je vriend wil alweer verder klussen, bij ons is het andersom; ik denk al na over een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, zolder verbouwen. Wij hebben ook planken die in verschillende lagen geperst zijn zodat er een minimale werking is. Spaarhypotheek in combinatie met aflossingsvrij is een prima vorm. Erg spannend voor jullie,maar wel erg leuk!!Geplaatst op Wednesday 30 January 2008 16 03iryProfiel793 berichtenHe grietje. Wat ik te groot vind, nou ja onze woonkamer is best groot. Voorheen was een mondelinge overeenkomst ook rechtsgeldig.