Voor de continu´teit op korte termijn hoefde de familie Roodenberg niets te vrezen.
Voor de continu´teit op korte termijn hoefde de familie Roodenberg niets te vrezen. Er zijn steeds meer ondernemers die na jarenlang hard werken hun onderneming willen verkopen. Als je wilt zorgen dat de bedrijfsopvolging binnen een familiebedrijf goed verloopt is het belangrijk om goed te overleggen en duidelijk te communiceren. Als je een bedrijf gaat overnemen, of jouw bedrijf wordt overgenomen, dan is dat een grote stap. Opvolgers worden voor, tijdens en na de overdracht extern begeleid. De dagelijkse leiding over het bedrijf liet de heer Roodenberg al enige tijd aan Robert Holtrop en Michael van Son over.

Lees hier meer over de stappen die je moet nemen om dit goed te doen. Hij ziet 'zeer goede kansen op prachtige rendementen'. Parttime bijverdienen naast uw huidige baan voor Fulltime inkomen. Om deze vervelende zaken zoveel mogelijk te voorkomen, vind je hier een aantal tips. Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u deze hier opvragen. Ook het overnemen van een bedrijf moet goed worden voorbereid. Om je daarbij te helpen geven we je wat concrete tips aan de hand van dingen die je niet moet doen. Maar waar begin je? De overdracht van je bedrijf is een ingrijpende stap. Daar moet je je tijd voor nemen en alles goed voorbereiden. Om je daarbij te helpen, enkele aandachtspunten op een rijtje. Je doet er verstandig aan ook het vinden van een koper goed voor te bereiden.

Bij onvolledige informatie kunnen wij u niet goed van dienst zijn. Ook het mkb-tarief, dat wordt geheven over de eerste 22. Overname van uw bedrijf?Aemstel Ventures intensieve management richt zich intensief op de overname van uw bedrijfwaardoor uw klanten tevreden blijven. Daarom ishet goed wanneer u zich tijdig oriŰnteert en voorbereidt. Je moet goed opletten dat er geen misbruik van je gemaakt wordt en dat je voor je eigen belangen opkomt. Zodra je besloten hebt je bedrijf te verkopen en alle noodzakelijke voorbereidingen hebt gedaan, is het zaak een geschikte koper te vinden.