Vorig jaar is het windvermogen in Nederland toegenomen met netto 55 windturbines en 186 MW.
Anderzijds was het de bedoeling dat de Franse industrie, die op enkele gebieden zeer actief was in de export, ook nationaal een referentie zou worden, en windmolens met groot vermogen zou gaan ontwikkelen. Als je in het nederlands schrijft is dat soms al lastig genoeg . Vorig jaar is het windvermogen in Nederland toegenomen met netto 55 windturbines en 186 MW. Die activiteiten worden door ondernemers en inwoners ondernomen. Het totaal opgegeven vermogen is de som van alle opgegeven productievermogens in MW. Wij hebben ook aandacht besteedt aan de verdwijning met een betere foto, voor betere herkenning, en oproep van politie Groningen. Goedemorgen allen, "websuper", best een goede gedachte, maar het zal zeker niet helpen om het centrum sneller te creŽren. Wil je dat doorbreken, dan moet je dus zorgen dat Zuidbroek aantrekkelijker wordt om in te wonen. Wat we de afgelopen periode in Zuidbroek hebben gezien is een sterke afname in commerciŽle activiteit en de start van het wegtrekken van inwoners als een gevolg daarvan. Ik hoop, en vast alle inwoners met mij, dat zij snel wordt gevonden en dat de vrees die je hebt bij vermissingen niet bewaarheid zal worden. Organisaties gaan rekenen en alles ook Websuperwat voor de toekomst buiten het dorp zal worden gekocht, meegenomen worden voor exploitatie mogelijkheden.

De tweeverdieners waarover wordt gesproken vliegen vaak even langs de Jumbo in de Euroborg of Hoogezand. Wens de familie sterkte toe in deze onzekere situatie. Weet U iets, dan staat het nummer en informatie in ons bericht. Onlangs zijn twee belangrijke oproepen tot indienen van voorstellen voor windenergieparken gepubliceerd. Zuidbroek over "geld verdienen door groen te doen". LaLuna lijkt me wel iemand die zo af en toe windenergie kan beschrijven. De websuper is een van de dingen die het wonen in Zuidbroek aantrekkelijker kan maken. In een modern Zuidbroek passen dit soort voorzieningen. Wat ik wel zie is dat wanneer slechts ŤŤn kant van de medaille wordt getoond ik in ieder geval moet zeggen dat er ook nog een keerzijde is.

Een ander droevig bericht betreft het overlijden Hans Monderman, een verkeersdeskundige die ook op het Peerd meerdere keren ter sprake kwam. Ik hoop dat ook diegenen die in vreselijke onzekerheid verkeren, toch nog wat rust kunen nemen. Fabrikanten, catalogus, ook internationaal, typen windmolens, etc. Daar helpen voorzieningen bij zoals een goed centrum, maar ook een websuper en eventueel een bezorgdienst voor Chinees eten, een outlet enz. Ik dacht dat onze Hannibal in Madrid woonde, Nanno. Zal wel een gevalletje klepel en klok zijn, maar in die zelfde nacht werd melding gemaakt van een vrouw die mishandeld zou worden in een auto mensen konden 112 niet bereiken, vandaar de ophef.

Uiteraard leef ik net als iedereen mee met de familie. Vroeger was het feit of ergens adsl was een voorwaarde om ergens te gaan wonen. Ik denk dat de prijs hoogte en assortiments breedte een belangrijke rol gaan spelen. Eerder zei ik al dat we de zaak ook niet moeten overtrekken, opblazen of van de mug een olifant maken. Activiteit is het enige dat de plaats voor ondernemers aantrekkelijker maakt. Daar is ze rond kwart voor vier uitgestapt en vervolgens nooit meer gezien. De vrouw is verdwenen na een nieuwjaarsborrel van voetbalclub ZNC. Kortom, ik denk dat het openbaarmaken van de mail niet heeft bijgedragen aan een zuivere beeldvorming.