Wat oude tentamens doorgelezen en we zien wel weer.
Tentamen FinancieringGelukkig heb ik vrijdag als ik jarig ben geen tentamens. Je moet wat als je je verveelt voordat de les begint. Al 4 tentamens gedaan, maar vanavond moet ik er nog 2. De donderdagavond hebben ze slim volgepland met 2 lessen recht. Vanmorgen was ik al blij dat ik de aantekeningen had gevonden van 1 vak, vorige periode had ik deze aantekeningen niet en ben ik niet eens naar het tentamen gegaan. Ben gewoon ineens 3 vakken uit het 4e jaar lichter. Ik moet zo leren, komende week 4 tentamens en heb nog nix gedaan. En weer een update nadat ik alle tentamens terug heb. Elke x is t weer een verrassing of er normaal eten is, maar helaas vandaag niet. Maar straks toch nog een poging doen om er wat in te krijgen. Moest 4 tentamens doen en heb er welgeteld 1 met heel veel geluk gehaald.

De afspraak was dat ik dit tentamen alleen mocht maken als ik mijn scriptie voldoende afgerond had, dus ik had dit mailtje niet verwacht. Maar ik moest eruit om Management Calculatie te leren, een soort verdieping op wiskunde die al moeilijk zat was. Behaalde tentamens van enige fase hebben een geldigheidsduur van zes jaren. Voor algemene economie liep het met een 5 iets slechter af, maar ach nix aan de hand. Dom, want daar zat cruciale tentamen informatie in. Spelling en schrijfvaardigheid hoop ik als bijna 22 jarige inwoner van Nederland gewoon te beheersen. Rest van mijn tentamens is geloof ik ook niet echt met een voldoende te beoordelen. Aan een tentamen in enig vak mag onbeperkt worden deelgenomen. Is een boek in het engels waar niet doorheen te komen is, dus probeer via powerpoint presentaties er toch nog iets van te onthouden. Niet super hoog, maar als je bedenkt dat ik dacht dat ik alles verknald had, valt het allemaal dus allemaal mee. Een schriftelijk tentamen kan bestaan uit twee of meer deeltentamens.

Deed het tentamen al voor de 4e x en voor de 4e x alweer op de gok. Vanavond 1e les Bedrijfseconomie engels en daarna Algemene Economie. Sta zelfs ingeschreven voor 7 tentamens, maar dan moest ik woensdag en donderdag van 4 tot 10 tentamens maken, dat zag ik net ff niet zitten. Het bezwaar moet binnen zes weken na bekendmaking van de uitslag zijn ingediend.