Wilt u een bedrijfsovername .. Wij kunnen u helpen.
Bedrijfsovername AanbodEen bedrijfsovername kan op verschillende manieren. Want met een eigenaar die vertrekt, verdwijnt ook een hele hoop kennis. Bedrijfsovername Stappenplan van Syntens biedt een houvast in het proces van bedrijfsovername. Waar wij van Diligence vooral plezier aan beleven is het feit dat er weer bewogen wordt, dat er weer actie is en dat het weer swingt in de markt. Wilt u een bedrijfsovername ?? Wij kunnen u helpen.

Bekijk ons ruime aanbod aan bedrijven in onze online databank. Want als er één ding is waar wij niet tegen kunnen, dan is het wel inactiviteit. Wij bieden een actueel aanbod van over te nemen bedrijven. Enerzijds betekent meer vertrouwen en meer durf dat de prijzen omhoog kunnen. Een bedrijf uit een branche die op omvallen staat, verkoopt voor veel minder dan een branche met prachtige vooruitzichten. Zo blijft u constant op de hoogte van wijzigingen en nieuw opportuniteiten. Anderzijds heeft een kopersmarkt een prijsdrukkend effect. Een hogere winst zal een potentiële koper zeker positiever stemmen.

Er zijn vuistregels genoeg, die een relatie leggen tussen de waarde van uw bedrijf en de hoogte van de winst. Het is dus lastig om op voorhand te selecteren op prijs.