XtcFm schreef Randy schreef Hoogte help, vermogen niet.
Vermogen BerekenenNiet het volledige vermogen hoeft te worden aangewend. Ondernemers zijn vaak ook geÔnteresseerd in de omloopsnelheid van de totale activa. Je meters zijn veeeeeel belangrijker dan je vermogen. Symbool voor energie of arbeid, afkorting van Joule. Bij dit soort vermogen komt er geen faseverschuiving aan te pas.

De motor levert vermogen door de combinatie van koppel en toerental. Rekening houdend met de cos phi wordt dat meer, nl. Het benodigde vermogen is steeds hetzelfde, of het nu om een CV, een houtkachel of welke andere vorm van verwarming dan ook gaat. De kracht is, in dit geval, de kracht die je met je benen uitoefent op de trapper. Bovenstaande kengetallen zeggen iets over de marge op het geÔnvesteerde vermogen. Alleen als je vier meter zou zijn is antwoord b toevallig ook goed. Hoe groter dit getal is, hoe hoger het aandeel eigen vermogen, hoe groter de buffer voor het opvangen van verliezen en dus hoe hoger de solvabiliteit van de onderneming is.

Stap 2 bepaalt het benodigde vermogen van het paneel in Wattpiek. Ben benieuwd, maar ben bang dat het juist op de dooie stukken zoals jij dat noemt geen vooruitgang boekt. Je vermogen gaat niet omhoog geschroeft worden zolang je met een waardeloze antenne opstelling zit die de hoogte van een mier heeft. Droogijs smelt niet, maar gaat direct over van vaste vorm naar gas sublimeren. Een elektrisch verwarmingstoestel met bedrijfsweerstand 40 ohm neemt een vermogen op van 1 210 W. Van links naar rechts zie je dus het toerental staan, en van onder naar boven het koppel. Het vermogen zegt dus iets over hoe snel de motor al die dingen kan doen. Een snelkoker met vermogen 1 100 W neemt een stroom op van 5 A. Kunt u het bestand niet openen of is het geluid niet optimaal, dan kunt u hier de laatste versie van Windows MediaPlayer downloaden.

XtcFm schreef Randy schreef Hoogte help, vermogen niet. XtcFm schreef Ik heb dit probleem voorgelegd bij AT. Zij wordt berekend op het fiscaal vermogen of op het reŽle vermogen, naargelang het meest penaliserende criterium. Wat jou op dat gebied het meeste ligt is een kwestie van uitproberen, en vergelijken. Het vermogen van het paneel zou dus 176 Wattpiek moeten zijn.

Op soortgelijke wijze kunnen we de omloopsnelheid en omlooptijd van bijvoorbeeld vaste activa en van voorraden berekenen. De activiteit van een onderneming zegt iets over de effectiviteit en de efficiŽntie waarmee de beschikbare middelen worden ingezet. Dus dan ga je je vermogen verdubbelen, dat is goed natuurlijk. Omdat deze in Nederland niet voorkomen, wordt gerekend met zogenaamde volle zon-uren. Het vermogen van een zonnepaneel wordt uitgedrukt in Wattpiek Wp. De versnelling brengt de draaiing van de krukas over op uiteindelijk de wielen. Vermogen geeft aan hoe snel iets arbeid kan leveren. Bij een kabelhaspel mag je, als de kabel ontrold is, meer vermogen aansluiten dan in opgerolde toestand. Een gloelamp verbruikt 8 seconden een elektrische energie van 600 joule.