Zoals ik al zei, het ligt aan de lokale Rabobank hoe ze zijn.
Rabo Tele BankierenOpzich niets mis met die bank alleen, kan je nooit 's nachts of in het weekend internet bankieren. Indien het idd gaat om een prive rekening, mijnpostbank. Hoewel het bij de Rabobank wel veel scheelt bij welke Rabobank je zit, want het zijn allemaal kleine bedrijfjes op zich.

Zoals ik al zei, het ligt aan de lokale Rabobank hoe ze zijn. Hij had het vriendelijkste karakter van alle Cesky's die we tot dusver ooit zijn tegengekomen. Wij maken ook gebruik van internet bankieren van ABN, maar hebben vrijwel nooit problemen. Darek werd een uit de kluiten gewassen Cesky van 12 kg, wat volgens de rasstandaard te groot was, maar alles was wel in de juiste verhouding bij hem. Deze vakantie was een rondreis met de auto langs vele kastelen in Schotland. Maarja, indien je een andere bank neemt raad ik je sterk aan Girotel te nemen, aangezien het een stuk software is wat je thuis op je computer installeert, heb je een aanzienelijk aantal minder storingen en dergelijke. Heb zelf ook een 2tal prive rekeningen bij ze en ik heb nog geen hinder met het bankieren mogen ondervinden.

Dat de Rabobank van oorsprong een bank voor boeren is merk ik weinig van. Ik hoop je hiermee iig een beetje geholpen te hebben. Verder vind je er foto's van onze vakantie naar Puerto Vallarta in Mexico, een motorvakantie naar KroatiŽ, een korte vakantie naar Rethymnon op Kreta, en uitstapjes naar de Eiffel, Sauerland en Valkenburg. De Nederlandse fiscus steunt het voorstel om btw-fraude in Europa te bestrijden door bedrijven te verplichten . Dit is echt een aanrader voor iedereen die eens wat anders wilt dan de Spaanse costa's. Triple Deal betalingen worden afgehandeld op een beveiligde server, zodat uw gegevens beschermd zijn en blijven.

Hoewel de spanning de laatste jaren behoorlijk is afgenomen, proberen we nog steeds zo veel mogelijk races te zien op TV, maar de tijden van de duels tussen Schumacher en Hakkinen waren toch de hoogtepunten van de laatste 10 jaar. Interne transacties zijn direct aanwezig op de rekening van de andere partij. Probeerde het net weer en weer werkt de helft niet. Daarna begon het te kriebelen voor nog iets meer comfort en wat meer vermogen. En je hebt alleen een active Internet verbinding nodig. Met die motorfiets heb ik in 18 maanden, ongeveer 20.